Előre utalás

Előre utalásos fizetés

választása esetén

kérjük, hogy

minden esetben várja meg

visszaigazoló e-mailünket,

mely tartalmazza

az utalandó összeget

és a bankszámla számot.

Köszönjük!

Köszönjük!

Vásárlóink írták:

- Bográcstartót rendeltem korábban, nagyon meg vagyok vele elégedve. Szépen kidolgozott, minőségi termék, nem túlárazva. Oldalukra rátalálva nyugodt szívvel rendeltem még egyéb praktikus termékeket kerti sütögetőm mellé. Köszönöm! B.-né I.Á.

- Ma megérkeztek a kaspó akasztók. Nagyon tetszik, pontosan ilyennek képzeltem! Az külön öröm számomra, hogy a korlátunknak is ugyanilyen a mintája! Minden jót kívánok! Üdvözlettel: K.É.

- Tegnap megérkeztek a tartók, fel is szereltük őket! Kiváló minőségű termékek! Köszönjük szépen! Üdvözlettel, B.P.

- Ma megérkeztek a virágtartók. Szuperek. Bár ezt eddig is tudtam, mert a barátnőmnél láttam és szerettem beléjük. Köszönöm a gyors ügyintézést és a rugalmasságot. Üdvözlettel: J.J.

- Megérkezett a balkonláda tartó, nagyon magas minőséget képvisel, kedvező áron! Köszönöm szépen!! Biztosan visszatérő vásárlójuk leszek. Sok sikert kívanok a továbbiakban is! Üdvözlettel: G.R.

- Ma kaptam meg a koszorútartót Önöktől. Ezúton is szeretném megköszönni a árut, minden képzeletemet felülmúlt. Nagyon tetszik, praktikus, igényes kivitelezés, korrekt szállítás. További munkájukhoz szeretnék sok sikert kívánni, ezzel a hozáállással nem lesz nehéz teljesíteniük. Üdvözlettel: T.-né Zs.Zs.

- Szombaton megkaptam a csomagokat. Minden elismerésem Önöké. Olyan termékeket állítanak elő, ami jó minőségű, igényes, egy életre szóló. Ebben a világban, amikor a tömegtermelés és fogyasztás a mérvadó, ilyen kiváló minőségű árut előállítani, nagyrabecsülésem. Ez volt az első igazi internetes rendelésem. Kellemesen csalódtam, mert szeretem látni, amit megveszek. A közelgő ünnepek alkalmából Boldog Karácsonyt és Sok sikert a következő évre. Üdvözlettel: B.E.

- Szeretném jelezni, hogy ma megérkezett a szobainas. Igazán nagyon szép, a lányom nagyon örült neki! Szeretném megköszönni a profi ügyintézést, a bámulatosan pontos tájékoztatásokat! Üdvözlettel: S.Zs.

- Megkaptam a megrendelt egyedi balkonláda tartókat! Nagyon szépek lettek, és méretileg is tökéletesek az ablakba! Ilyenre gondoltam! Köszönöm, hogy elkészítették részemre!! Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket!! Tisztelettel: V-né V.M.

- Tegnap megérkezett a 2 db virágtartó. Szuper munka, nagyon tetszik. Köszönettel: L.E.

- Tegnap átvettem az Önöktől rendelt virágtartót. Ügyintézésük és a kiszállítás is kifogástalan volt, csakúgy, mint a termék minősége. Mindent köszönök! További munkájukhoz sok sikert kívánok! Üdvözlettel: T.B.

- Köszönöm a virágtartót. Nagyon szép lett. Ha a jövőben hasonló termékekre lenne szükségem, Önöket fogom keresni. Üdvözlettel: B.D.

- A virág- és újságtartó tricikli szerencsésen megérkezett, nagyon, nagyon tetszik, csodaszép. Formás, elegáns és egyedi darab. Kérem, fogadják szívből jövő dicséretemet! További jó egészséget és sok megrendelést kívánok Önöknek! Üdvözlettel: M.H.

- A mai napon az általam megrendelt termék épségben, szerencsésen megérkezett, amit nagyon szépen köszönök! A csigás állvány a fotón is nagyon szép, de így "élőben" még sokkal szebb, nagyon tetszik, igényes, szépen van kidolgozva. A csomagolás is rendkívül gondos volt, nem beszélve a gyors kiszállításról. Örülök, hogy rátaláltam az Önök cégére és csakis dicsérni fogom Önöket! Úgy gondolom, hogy fogok még a honlapjukról vásárolni, hiszen teljes mértékben meg vagyok elégedve Önökkel. További jó munkát, sok sikert és sok megrendelést kívánok Önöknek! Még egyszer nagyon szépen köszönöm! Üdvözlettel: M. H.

- Tegnap rendben megkaptam az egyedi gyártású ékszertartót. Nagyon tetszik és ezúton is még egyszer szeretném köszönetemet kifejezni érte mindenkinek. Önök egy remek csapat, aki igyekszik a vevőik külön kéréseit is figyelembe venni s ha lehet teljesíteni. Ez igazán kivételes manapság! Sok sikert és jó egészséget kívánok Önnek és munkatársainak! Üdvözlettel: B.M.

- Ezúton szeretném megköszönni a kovácsoltvas állványt, és küldöm a képet, milyen jól néz ki a madárkalitkával, amire szántam. További szép munkákat kívánok! P.I.-né E.

- Nagyon tetszik a termék és nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal valamint az ügyfélkezelésükkel! Üdvözlettel: B.M.

- Megérkezett a megrendelt koszorútartó. Szép munka! Tetszik. További jó munkát, sok rendelést kívánok! Üdvözlettel: K.-né R.É.

- A mai napon megkaptam az Önök által feladott csomagot. Minden termék nagyon szép. Nagyon szépen köszönöm a segítségüket és a gyors kiszállítást. Üdvözlettel: T.né Sz. Sz.

- Üdvözlöm! Pénteken már reggel megérkezett az áru, amit rendeltem! Pontosan azt kaptam, amit kinéztem, illetve vártam. Köszönöm szépen! Csak dicsérni tudom az Önök cégét, illetve terméküket, pontos, megbízható és GYÖNYÖRŰ! Köszönettel: G. Gy.-né

- Tegnap megkaptam a csomagot. Szeretném megköszönni a virágtartót, nagyon szuper lett. Jó ez az állítható megoldás. Sok helyen kerestem ilyen ablakba való tartót, örülök, hogy rátaláltam az Önök honlapjára. A csomagolás is nagyon gondos volt. További sok sikert munkájukhoz! Üdvözlet Vásárhelyre, a nagynéném is ott lakik. :) Köszönettel és üdvözlettel: (G.I.)

- Örömmel tájékoztatom, hogy a megrendelt virágtartó "egészségben" megérkezett. Pontosan olyan, mint amilyennek gondoltam a kép alapján, már be is állítottam a helyére és kapott két szép lakót is. Köszönettel és üdvözlettel: B. A.

- Köszönöm szépen!!!! A csomagot megkaptam. Nagyon szép a virágtartó! (K.I.)

- Már meg is érkeztek a csodálatos balkonláda tartók (2 db) Gyömrőre. Kifogástalan állapotban és minőségben, korrekt csomagolásban és számlával ellátva. Köszönetünket fejezzük ki Önöknek! Szeretettel és bizalommal ajánljuk munkájukat ismerőseinknek. Mindig örömmel, és szívesen fogunk vásárolni. Jó ilyen gyors, pontos, megbízható partnertől magyar terméket vásárolni. Munkájukat köszönjük! (T. T. és családja Gyömrőről)

- A kért virágláda tartókat megkaptam. Köszönöm a gyors és korrekt kiszolgálást, a termékekkel nagyon meg vagyok elégedve. Munkájukhoz jó egészséget és sok-sok új rendelést kívánok! (M.I-né)

- A két csomag hiánytalanul és sérülésmentesen megérkezett. Köszönjük szépen ezeket a profi módon elkészített és ár/érték arányban jó üzleti érzékkel árusított termékeket! Az Önök kifogástalan, pontos, precíz munkája, a cégük rugalmas, példás üzleti tevékenysége, minden magyar vállalkozás számára példamutató lehet! Öszintén kívánok Önöknek hosszú távon tartós üzleti sikereket! (K.L.)

- Szerdán épségben megérkezett a csomag. Nagyon szépek a virágtartók... Köszönettel: K.T.

- Megérkezett és nagyon tetszik, úgy mint az újságtartó! Nagyon köszönöm! :-) Hamarosan virágtartót is fogok rendelni! :-) Köszönettel: Ny. Zs.

- Köszönettel vettem levelét. Az újságtartó megérkezett és nagyon jól néz ki. (Ny.Zs.)

- Ezúton szeretném megköszönni a segítőkészségüket nagyon köszönöm. Ma megkaptam a fatartót,nagyon szép lett és tökéletes a mérete is... Köszönöm, hogy egyedileg legyártották a kedvemért. Ezúton szeretnék Kellemes ünnepeket kívánni önnek és családjának! (P. N.)

- Nagyon köszönöm a gyors reagálást és a remek minőségű terméket! Remélem, még vásárolunk Önöknél! Üdvözlettel: K.T.

- A csomag megérkezett. Nagyon szépek a szobainasok. (S.Zs.)

- Megérkezett a csomag, nagyon köszönöm a gyors ügyintézést, nagyon tetszenek a virágtartók. (Sz.Á.)

- Tegnap átvettem a nagyon szép állványt. A nappali gyönyörű dísze lett. (Z.E.)

- A virágtartót már meg is kaptuk. Maximálisan meg vagyunk vele elégedve. Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a korrekt, gyors ügyintézést. (B.A.)

- Megkaptuk a virágtartót. Nagyon szép, pont ilyennek gondoltam. Köszönjük szépen a gyors és korrekt kiszolgálást. (V.E.)

- Szeretném megköszönni a virágtartókat, nagyon szépek lettek. (Sz. A.)

- Már volt szerencsém a munkájukhoz és nagyon elégedett voltam vele, ezért szeretnék most ajánlatot kérni egyedi virágtartókra. (S. L.)

- A mai napon átvettem a csomagot!!! Szebb, jobb, mint amire számítottam, KÖSZÖNÖM!!!!!!!! Ciki bevallani?, hogy még a csomagolóanyagként használt virágmintás papír is elnyerte a tetszésemet. (P.M.)

- Kellemesen csalódtam, mindig félek interneten rendelni, de most szebbet kaptam, mint vártam! Köszönöm, további jó munkát, szép napot! (M.B.)
- Köszönöm a gyorsaságot és a precizitást! (Sz.A.)
- Tegnap megérkezett rendben a csomag, minden termék nagyon tetszik. Gratulálok a profizmusukhoz. További sok sikert kívánok munkájukhoz, visszatérő vásárlójuk leszek és másoknak is ajánlani fogom önöket. (Dr.T.L.)
- A termék megérkezett rendben, nagyon szép, köszönöm! (Sz.F.)
- Rendeltem egy virágtartót, amivel nagyon elégedett vagyok, szebb, mint a képen! (K.N.)
- Ajánlani fogom Önöket másoknak is! (K.R.)
- Ma vettük át a csomagokat. Sikerült meglepniük, mert az elképzelten is túltesz, gyönyörűek a termékek! Nagyon-nagyon köszönöm, hogy minden kívánságomat beleöntötték ezekbe a bútorokba. Kecsesek, de mégsem giccsesek. Boldog karácsonyt és munkás, gazdag új évet kívánunk Önöknek! (K.G.)

- Az Önöktől vásárolt fali fogast és kulcstartót nagyon szeretjük, szép díszei az előszobánknak! (B-né C.M.)
- Rendes csomagolásban, tökéletes virágtartó érkezett, időben. Köszönöm! (Á.)
- Ma megérkezett a virágtartó, köszönöm a korrekt és gyors intézkedést! (Sz-né)
- Gyönyörű! Ez az én karácsonyi ajándékom magamnak. (M.E.)
- A vártnál is jobban tetszik a virágtartó (precíz, igényes munka), nagyon meg vagyunk elégedve vele, valamint a gyorsaságuk is szimpatikus. Vállalkozásukhoz további sikert és egészséget kívánunk! (P-né P.T. és P.M.)
- A termékeket tegnap megkaptam, mindegyik nagyon tetszik, köszönöm! (B-T.K.)
- Minden nagyon szép. A csomagolás is szuperbiztos volt. További jó munkát kívánok! (K.K.)
- Csodálatosak a termékek! (M.K.)
- Nagyon szuper a virágtartó! Köszönöm! (K.I-né)
- A termékekkel nagyon elégedett vagyok. Gyors és kitűnő munkát végeztek! (B.V.)
- Megérkezett az újságtartó. Nagyon jó! (Sz.)
- A termékek nagyon szépek, éppen ilyet vártunk. A csomagolás és a szállítás is nagyon gondos volt. (P.J.)
- Szépen kidolgozott, minőségi árut kaptam. Nagy örömet okozott vele. Csak ajánlani tudom másoknak is. (Sz.E.)
- Gyors és költségtakarékos megrendelés kezelés és teljesítés. Munkájuk tovább folytatásához sok erőt és üzleti sikereket kívánunk! (F.L. és E.E.)

Termékajánló

Vásárlási feltételek

1. Bevezetés

Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.hodprofil.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének igénybevevő (továbbiakban: Felhasználó) általi használatának feltételeit. A honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen ÁSZF nem tartalmaz, a honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják.

A Felhasználó a honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

2. A Szolgáltató

Név: Hód-Profil Kft.

Székhely: 6800 Hódmezővásárhely, Fecske u. 5.

Levelezési cím: 6800 Hódmezővásárhely, Fecske u. 5.

Üzlethelyiség címe:

Képviselő neve: Galyas Róbert

Cégjegyzékszám: 06-09-009581

Bejegyző Bíróság neve: Csongrád Megyei Bíróság

Adószám: 13388427-2-06

Közösségi adószám: HU13388427

Számlavezető pénzintézet: OTP Bank NyRt.

Számlaszám: 11735067-29900208

IBAN számlaszám: HU63117350672990020800000000

E-mail cím: info@hodprofil.hu

Telefonszám: +36-20/395-3437

3. A honlapon folytatott tevékenység

Webáruházunkban, a www.hodprofil.hu oldalon, saját készítésű, kovácsoltvas jellegű lakberendezési tárgyakat értékesítünk.

Lehetőség van egyedi termékek megrendelésére is, ebben az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.

4. Felhasználási feltételek

4.1. Felelősség

A Felhasználó a honlapot kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy a Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően.

A Szolgáltató kizár minden felelősséget a honlap használói által tanúsított magatartásért és hogy a Felhasználó teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért.

A Felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy a honlap használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon ne sértse.

A Felhasználók által a honlap használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat (például hozzászólás) a Szolgáltató jogosult, de nem köteles ellenőrizni, és a közzétett tartalmak tekintetében a Szolgáltató jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni és ezekért felelősséget nem vállal.

4.2. Szerzői jogok

A honlap teljes egésze (szövegek, képek, grafikai elemek, stb...) szerzői jogvédelem alá esik, így kereskedelmi célokra másolni, módosítani, terjeszteni tilos!

5. A honlapon történő vásárlás

5.1. Megrendelés folyamata

A honlap termékbemutatási, és online megrendelési lehetőséget biztosít a Felhasználók számára. A honlapon a Felhasználó menüpontok segítségével böngészhet. A termékek kategóriarendszerbe sorolva találhatók meg. Az Akciós termékek kategóriában az áruházban kapható összes akciós termék megtalálható. Minden terméknél külön-külön szerepel az akció kezdeti és lejárati dátuma, vagy a kezdeti dátum és a készlet erejéig megjelölés. A Többet olcsóbban menüpont alatt találja azokat a termékeket, amelyekre az áruház több darab rendelése esetén mennyiségi kedvezményt biztosít. Az Újdonságok menüpontban találhatók a honlap kínálatában újonnan megjelenő termékek.

A kategória nevére kattintva a benne szereplő termékek listája látható. Ha az adott kategóriában lévő összes termék nem fér ki egy oldalra, akkor a termékek felett és alatt lévő számok segítségével lehet lapozni. A termék listáról a részletes termék oldal a termék nevére klikkelve érhető el, itt tájékozódhat a megrendelni kívánt termék részletes jellemzőiről, áráról.

A honlapon lehetőség van kulcsszó alapján terméket keresni. A keresési feltételeknek megfelelő termék találatok a kategóriákhoz hasonlóan listaszerűen jelennek meg.

A választott termék a kosár gomb segítségével helyezhető a kosárba, a gomb mellett a szükséges darabszám beállítható. A Felhasználó a kosár tartalmát a Kosár menüpont segítségével ellenőrizheti. Itt módosíthatja azt, hogy a kosárba tett termékből milyen mennyiséget kíván rendelni, illetve törölheti az adott tételt. A Kosár ürítése gomb segítségével lehetőség van a kosár teljes kiürítésére is. A Felhasználó a Megrendelés gombra klikkelve folytathatja a vásárlási folyamatot. Második lépésként lehetőség van belépésre, illetve regisztrációra.

A regisztráció esetén az alábbi adatokat kell a Felhasználónak megadnia: e-mail cím, név, telefonszám, számlázási cím, valamint ha ettől eltérő a szállítási cím. Regisztrációhoz az előbbi adatokon felül egy jelszó megadása is szükséges. A sikeres regisztrációról a Felhasználó e-mailben, és a honlapon tájékozódhat. A Felhasználó a regisztrációjának törlését e-mailben kérheti a Szolgáltatótól, ez esetben új vásárláshoz újra kell regisztrálnia. A hozzáférési adatok titokban tartásáért a Felhasználó felelős. A Felhasználó felelős az adatai frissítéséért, valamint köteles a Szolgáltatónak bejelenteni, ha tudomására jutott, hogy az adataival harmadik fél visszaélt. Elfelejtett jelszó esetén a honlapon új jelszó kérhető a regisztrált e-mail címre. Amennyiben a Felhasználó korábban regisztrált a honlapon, a megrendelési folyamat az e-mail címének és jelszavának megadásával folytatható.

A megrendelés következő lépéseként a Felhasználónak ki kell választania a számára megfelelő fizetési és szállítási módot. A Felhasználó egy összefoglaló oldal segítségével ellenőrizheti minden korábban megadott adatát, és a megrendelni kívánt termékeket, azok mennyiségét. Adatbeviteli hibák esetén a ceruza ikon segítségével javíthat a megadott adatokon. Ha mindent megfelelőnek talál, akkor a Megrendelés elküldése gomb segítségével véglegesítheti rendelését. Erről a honlapon, illetve e-mailben kap megerősítést. Amennyiben a megrendelés rögzítése után (pl.: a visszaigazoló e-mailben) észlel hibás adatot, azt haladéktalanul, de legfeljebb 24 órán belül köteles jelezni a Szolgáltató felé.

Megrendelési szándéktól függetlenül a Felhasználó a belépést a Vásárló Belépés ablak, vagy a Belépés menüpont segítségével végezheti el. Belépés után megjelenik egy Adatok módosítása menüpont, ahol a regisztráció során megadott adatait tudja módosítani, valamint a leadott megrendelésének adatait, és állapotát követheti nyomon.

Az árak megtekintéséhez, illetve a termékek kosárba helyezéséhez nem szükséges bejelentkezni.

Fizetési módként választható az előre utalás, illetve az utánvéttel történő fizetés. Bankkártyás, illetve online fizetésre nincs lehetőség.

A kosár tartalma elmenthető egy későbbi vásárláshoz.

5.2. Ajánlati kötöttség, visszaigazolás

A Szolgáltató a Felhasználót 48 órán belül tájékoztatja a visszaigazolásról. Ha a Felhasználó nem kapja meg 48 órán belül a visszaigazolást, úgy a Felhasználó mentesül ajánlati kötöttsége alól, a megrendelt termékeket nem köteles átvenni.

A visszaigazoló e-mail tartalmazza a vásárlás során megadott adatokat, a rendelési adatokat, a megrendelt termék(ek) nevét, árát, a választott fizetési és szállítási módokat, a rendelés sorszámát, valamint ezen felül a Felhasználó rendeléssel kapcsolatos megjegyzéseit.

5.3. A szerződés létrejötte

A szerződés megkötésére magyar nyelven van lehetőség. A megrendelés leadása elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

A szerződés az automatikus visszaigazolás megérkezésével jön létre.

5.4. A szerződés iktatása

A honlapon keresztül kötött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, a Szolgáltató azt nem iktatja, utólagosan nem hozzáférhető.

5.5. Számla

A Szolgáltató minden esetben papíralapú számlát állít ki.

A Szolgáltató, a papíralapú számlát minden esetben a megrendelt termékhez csomagolva bocsátja a Felhasználó rendelkezésére.

Ha a Felhasználó egyes tételekről külön számlát szeretne kérni, akkor azt a megrendelés végén, a Megjegyzésben tüntesse fel.

5.6. Fizetés

Webáruházunkba leadott rendelését kiegyenlítheti előre utalással, postai utánvéttel, illetve személyes átvétel esetén készpénzzel fizetve.

5.6.1. Előre utalás

Amennyiben a Felhasználó fizetési módként az előre utalást választja, akkor a megrendelt termékek árát, illetve a szállítási költséget előre kell átutalnia a Szolgáltató bankszámlájára. A közleményben kérjük, hogy tüntesse fel nevét és a rendelés számát. Az összeg beérkezése után a küldemény postázásra kerül.

5.6.2. Utánvét

Amennyiben a Felhasználó fizetési módként az utánvétes fizetést választja, akkor a megrendelt termékek árát, illetve a szállítási költséget kézbesítéskor kell készpénzben, a küldemény kézbesítőjének átadnia.

5.6.3. Készpénzzel a helyszínen

Amennyiben a Felhasználó személyesen veszi át a megrendelt terméket, akkor annak ellenértékét a helyszínen, készpénzben fizeti ki a Szolgáltató képviselőjének.

5.7. Átvételi lehetőségek, Szállítás

Azon átvételi lehetőségek, szállítási módok felsorolása, amelyet a honlap biztosít és ezek részletes bemutatása:

5.7.1. Posta csomag

A Felhasználó házhoz szállítást kérhet a megrendelés során. Ebben az esetben postai csomagfeladással juttatjuk el a küldeményt részére, a Magyar Posta ZRt. csomagküldő szolgáltatását igénybe véve.

A Szolgáltató, a küldemény feladása után e-mailben tájékoztatót küld a Felhasználó részére a szállítás várható idejéről.

A kiszállítás munkanapokon, hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között történik.

A Felhasználó kérheti a küldeményt munkahelyének címére is.

Abban az esetben, ha a kézbesítési kísérletkor a kézbesítő nem talál senkit a megadott címen, akkor egy általa hagyott értesítőn tájékoztatja a Felhasználót, hogy mikor kísérli meg újra a kézbesítést. Amennyiben a második kézbesítési kísérlet is sikertelen, akkor a kézbesítő ismét értesítőt hagy a Felhasználó szállítási címén, melyen feltünteti, hogy melyik Postán vehető át személyesen a csomag, a Posta nyitva tartási idejében. Kétszeri sikertelen kézbesítés után 5 munkanap áll a Felhasználó rendelkezésére, hogy átvegye a küldeményt a megadott Postán. Amennyiben a csomagot a címzett nem veszi át, akkor az visszaszállításra kerül a Szolgáltató címére.

A termék átvételekor a Felhasználó köteles megvizsgálni, hogy a termék sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson, a terméken, a Felhasználó kérheti a kézbesítőtől jegyzőkönyv felvételét, mert a termék kézbesítőtől való átvételével, illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a Felhasználó kizárólag elállási jogával élhet, ezért a kiszállítást végző személy távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni.

Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét a Szolgáltató díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért a Szolgáltató felelősséget nem vállal!

A szállítási költség függ a megrendelt termékek súlyától, méretétől, illetve a fizetési módtól.

Szállítási költségek:

- házhoz kézbesítés esetén

0-0,99 kg-ig: 1480 Ft

1-1,99 kg-ig: 1580 Ft

2-2,99 kg-ig: 1680 Ft

3-3,99 kg-ig: 1750 Ft

4-4,99 kg-ig: 1850 Ft

5-9,99 kg-ig: 2150 Ft

10-14,99 kg-ig: 2500 Ft

15-19,99 kg-ig: 2900 Ft

20-24,99 kg-ig: 3300 Ft

25-29,99 kg-ig: 3700 Ft

30-34,99 kg-ig: 4900 Ft

35-39,99 kg-ig: 6500 Ft

40 kg-tól: 10000 Ft

- postán maradóra kérve

0-0,99 kg-ig: 1330 Ft

1-1,99 kg-ig: 1400 Ft

2-2,99 kg-ig: 1450 Ft

3-3,99 kg-ig: 1500 Ft

4-4,99 kg-ig: 1620 Ft

5-9,99 kg-ig: 1940 Ft

10-14,99 kg-ig: 2250 Ft

15-19,99 kg-ig: 2600 Ft

20-24,99 kg-ig: 2970 Ft

25-30 kg-ig: 3330 Ft

 

Terjedelmes méret miatti plusz költség, mindkét szállítási mód esetén: 1000 Ft-tól/csomag.

Szállítási határidő: a megrendelés megerősítése után kb. 2-4 munkanap.

A Szolgáltató, a küldemény feladása után e-mailben tájékoztatót küld a Felhasználó részére a szállítás várható idejéről.

A Szolgáltató - eltérő megállapodásának hiányában - a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a Fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket. A Szolgáltató késedelme esetén a Fogyasztó jogosult póthatáridőt tűzni. Ha a Szolgáltató a póthatáridőn belül nem teljesít, a Fogyasztó jogosult a szerződéstől elállni. A Fogyasztó póthatáridő tűzése nélkül akkor jogosult a szerződéstől elállni akkor, ha a Szolgáltató a szerződés teljesítését megtagadta vagy a szerződést a felek megállapodása szerint vagy a szolgáltatás felismerhető rendeltetésénél fogva a meghatározott teljesítési időben - és nem máskor - kellett volna teljesíteni.

5.7.3. Személyes átvétel

Lehetőség van személyes átvételre telephelyünkön, előzetes időpontegyeztetés alapján. Ebben az esetben nem számolunk fel szállítási költséget.

6. Elállási jog

6.1. Elállási jog gyakorlásának menete

Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban Fogyasztó).

A terméknek, több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek, a Fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy (14) napon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni.

Fogyasztót a szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.

Ha a Fogyasztó elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) a jelen ÁSZF 1. pontjában feltüntetett elérhetőségek igénybevételével a Szolgáltató részére. Ebből a célból a Fogyasztó felhasználhatja a megrendelést visszaigazoló e-mailhez mellékelt elállási nyilatkozat - mintát is. A Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát a Szolgáltató részére.

A Fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy elállási jogát az 5. pontban meghatározott rendelkezéseknek megfelelően gyakorolta.

Mindkét esetben a Szolgáltató e-mailben haladéktalanul visszaigazolja a Fogyasztó elállási nyilatkozatának megérkezését.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 naptári napon belül (akár a 14. naptári napon) elküldi a Szolgáltatónak.

Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail vagy telefaxon keresztül történő értesítés esetén az e-mail illetve a fax küldésének idejét veszi figyelembe a Szolgáltató a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket a Szolgáltató 1. pontban feltüntetett címére indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, ha a Fogyasztó a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (postára adja vagy az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket.

A termék a Szolgáltató címére történő visszaküldésének költsége a Fogyasztót terheli. A Szolgáltatónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségén kívül az elállás kapcsán a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli.

Ha a Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a Fogyasztó a Szolgáltató által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. A Szolgáltató jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a Fogyasztó nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a Szolgáltató a korábbi időpontot veszi figyelembe.

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz a Szolgáltató, kivéve, ha a Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.

A Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

6.2. A Fogyasztót mely esetekben nem illeti meg az elállási jog

Szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a Szolgáltató a teljesítést a Fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a Fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti.

Olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac Szolgáltató által nem befolyásolható, a 14 napos elállási határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ.

Olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állított elő a Szolgáltató, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Felhasználó személyére szabtak.

Olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel.

Olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a Szolgáltató a Fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel a Felhasználót sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok elvégzése céljából.

A nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a Szolgáltató a Fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a Fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti elállási jogát.

7. Szavatosság

7.1. Kellékszavatosság

A Felhasználó a Szolgáltató hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezéseinek megfelelően.

Fogyasztói szerződés esetén a Fogyasztónak minősülő Felhasználó az átvétel időpontjától számított 2 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit, azokért a termékhibákért, amelyek a termék átadása időpontjában már léteztek. Két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait a Felhasználó érvényesíteni már nem tudja.

Nem a Fogyasztóval kötött szerződés esetén a Felhasználó az átvétel időpontjától számított 1 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit.

A Felhasználó – választása szerint – az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:

Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha ezek közül a Vásárló által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést a Felhasználó nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére a Felhasználó is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.

Választott kellékszavatossági jogáról a Felhasználó egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Felhasználó viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

A Felhasználó köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő (2) hónapon belül közölni.

A Felhasználó közvetlenül a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

A teljesítést (vagyis a kiszállítást, átvételt követő) követő hat hónapon belül felismert hiba esetén vélelmezni kell, hogy a hiba már a teljesítés időpontjában fennállt, kivéve, ha e vélelem a hiba jellegével, vagy a termék természetével összeegyeztethetetlen. A Szolgáltató csak akkor mentesül a szavatosság alól, ha ezt a vélelmet megdönti, vagyis bizonyítja, hogy a termék hibája a Felhasználó részére történő átadást követően keletkezett. Ennek alapján a Szolgáltató nem köteles a Felhasználó kifogásának helyt adni, ha megfelelően bizonyítja, hogy a hiba oka, a termék nem rendeltetésszerű használatának következménye. A teljesítést követő hat hónap elteltével azonban a bizonyítási teher megfordul, vagyis vita esetén a Felhasználónak kell bizonyítania, hogy a hiba már a teljesítés időpontjában fennállt.

7.2. Termékszavatosság

Termékszavatosság kizárólag ingó dolog (termék) hibája esetén merülhet fel. Ez esetben a Fogyasztónak minősülő a Felhasználó – választása szerint – az 7.1. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Termékszavatossági igényként a Felhasználó kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

A termék akkor minősül hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Termékszavatossági igényét a Felhasználó a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két (2) éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

A Felhasználó a termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja.

A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén a Felhasználónak kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

  • a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
  • a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
  • a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthető. Termékszavatossági igény eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a Felhasználó a gyártóval szemben érvényesítheti.

7.3. Jótállás

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállással kapcsolatban az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet tartalmaz előírásokat. A rendelet (tárgyi) hatálya csakis az új, Magyarország területén kötött fogyasztói szerződés keretében értékesített és a rendelet mellékletében felsorolt termékekre vonatkozik.

A kormányrendelet mellékletében felsorolt tartós fogyasztási cikkek tekintetében a kötelező jótállás 1 év, melynek kezdő időpontja a termék a Fogyasztónak történő átadásának a napja vagy ha az üzembe helyezést a Szolgáltató vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napja.

A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.

Ugyanazon hiba miatt a Felhasználó kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet, egyébként viszont a Felhasználó a jótállásból fakadó jogok az 7.1. és a 7.2. pontban meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik.

7.4. Szavatossági, jótállási igények érvényesítése

A szavatossági igényeit a Felhasználó az alábbi elérhetőségeken érvényesítheti:

Név: Hód-Profil Kft.

Levelezési cím: 6800 Hódmezővásárhely, Fecske u. 5.

E-mail cím: info@hodprofil.hu

8. Jogérvényesítési lehetőségek

8.1. Panaszügyintézés helye, ideje, módja

A Felhasználó a termékkel vagy a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő:

Név: Hód-Profil Kft.

Levelezési cím: 6800 Hódmezővásárhely, Fecske u. 5.

E-mail cím: info@hodprofil.hu

A Szolgáltató a szóbeli panaszt, amennyiben arra lehetősége van, azonnal orvosolja. Ha a szóbeli panasz azonnali orvoslására nincs lehetőség, a panasz jellegéből adódóan vagy ha a Felhasználó a panasz kezelésével nem ért egyet, akkor a Szolgáltató a panaszról jegyzőkönyvet – melyet öt évig, a panaszra tett érdemi válaszával együtt - vesz fel.

A Szolgáltató a jegyzőkönyv egy példányát személyesen közölt (üzlethelyiségben) szóbeli panasz esetén helyben a Felhasználónak átadni, vagy ha ez nem lehetséges, akkor az alább részletezett írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint köteles eljárni.

A Szolgáltató a telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén a Felhasználónak legkésőbb az érdemi válasszal egyidejűleg megküldi a jegyzőkönyv másolati példányát.

Minden egyéb esetben a Szolgáltató az írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint jár el.

A telefonon, vagy más hírközlési eszköz segítségével rögzített panaszt a Szolgáltató egyedi azonosítóval látja el, mely a későbbiekben egyszerűsíti a panasz visszakeresését.

A Szolgáltató a hozzá írásban érkezett panaszt 30 napon belül érdemben megválaszolja. Az intézkedés jelen szerződés értelmében a postára adást jelenti.

A panasz elutasítása esetén a Szolgáltató az elutasítás indokáról tájékoztatja a Felhasználót.

8.2. Egyéb jogérvényesítési lehetőségek

Amennyiben a Szolgáltató és a Felhasználó között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita a Szolgáltatóval való tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva a Felhasználó számára:

  • Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságnál,
  • Békéltető testület eljárásának kezdeményezése (a Szolgáltató székhelye szerint illetékes Békéltető Testület elérhetőségei: Csongrád Megyei Békéltető Testület, 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12., telefon: 62-554-250/118. mellék, fax: 62-426-149, e-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu),
  • Bírósági eljárás kezdeményezése

 

8.3. Online vitarendezési platform

A Szolgáltató és a Felhasználó között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita rendezéséhez felhasználható az online vitarendezési platform. A platform itt elérhető. Az online vitarendezési platform egy interaktív weboldal, amely egyetlen belépési ponton keresztül megközelíthető azon fogyasztók és kereskedők számára, akik online ügyletekkel kapcsolatos vitáikat bírósági eljáráson kívül kívánják rendezni. Az online vitarendezési platform általános tájékoztatást nyújt a fogyasztók és kereskedők között online adásvételi és szolgáltatási szerződések kapcsán felmerült jogviták bírósági eljáráson kívüli rendezéséről. Lehetővé teszi a kereskedők és fogyasztók számára, hogy panaszaikat az Unió intézményeinek hivatalos nyelvein rendelkezésre álló elektronikus űrlapon nyújtsák be, csatolva a kapcsolódó dokumentumokat. A platformnak a panaszokat az adott vitában hatáskörrel rendelkező alternatív vitarendezési fórumhoz kell továbbítania (Online adásvételi vagy online szolgáltatási szerződéssel összefüggő határon átnyúló fogyasztói jogvita esetén az eljárásra kizárólag a fővárosi kereskedelmi és iparkamara mellett működő békéltető testület illetékes).

 

9. Egyéb

9.1. ÁSZF, árak módosítása

A Szolgáltató jelen ÁSZFet, a honlapon forgalmazott termékek árait és egyéb feltüntetett árakat nem visszamenőleges hatállyal bármikor módosíthatja, a módosítás a honlapon történő közzétételt követően lép életbe, és csak az életbe lépést követő tranzakciókra érvényes.

9.2. Technikai korlátok

A honlapon történő vásárlás feltételezi a Felhasználó részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Szolgáltatót nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba észlelhető az internetes hálózatban, ami megakadályozza a honlap működését és a vásárlást.

9.3. Adatvédelmi szabályzat

A szolgáltató adatvédelmi szabályzata a következő címen érhető el: https://hodprofil.unas.hu/shop_help.php?tab=privacy_policy

 

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2014.05.15.

1. Adatkezelés

A Hód-Profil Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók és regisztráció nélkül vásárlók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás és postázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

2. Adatvédelem

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak és a regisztráció nélkül vásárlóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

 

Webáruházunk SSL protokollal rendelkezik!

A Secure Socket Layer egy általános technológia, ami titkosított kapcsolatot hoz létre a webszerver, és a látogató böngészője között, amivel az adatok áramlása kódolt lesz, ahhoz más "útközben" nem férhet hozzá.

3. Elérhetőség

Adatkezelő

- neve: Hód-Profil Kft.

- címe: 6800 Hódmezővásárhely, Fecske u. 5.

- telefonszáma: 0620-395-3437

- e-mail címe: info@hodprofil.hu

4. Adatkezelés jogalapja

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. paragrafus (1) bekezdés a) pontja, Az érintett hozzájárulása.

5. Hozzájárulás

Hozzájárulás az adatkezeléshez:

A felhasználó a regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

6. Érintettek

Az érintettek köre:

- regisztrált felhasználók

- regisztráció nélkül vásárlók

7. Kezelt adatok

A kezelt adatok köre:

a regisztrált felhasználók és a regisztráció nélkül vásárlók által megadott, a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok:

- megrendelő neve

- átvevő neve

- számlázási cím

- szállítási cím

- elérhetőség: telefonszám, e-mail cím

8. Adatgyűjtés célja

Az adatgyűjtés célja:

a megrendelések teljesítése, számlázás, postázás.

9. Adatkezelők

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

- a Hód-Profil Kft. kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai

- a megbízott külső szállító, a Magyar Posta Zrt. szállítmányozási munkatársai

10. Időtartam

Az adatkezelés időtartama:

az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően kérésre azonnal, egyéb esetekben 1 év múlva törlésre kerülnek.

11. Tájékoztatás, adatmódosítás, törlés

A felhasználó kérelmezheti az Adatkezelőnél

- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

- személyes adatainak módosítását,

- személyes adatainak törlését.

Erre irányuló kérését az info@hodprofil.hu e-mail címen teheti meg.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve (a Profil menüben) megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.

12. Profil

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve (a Profil menüben) megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.

13. Ügyintézés

Ha felhasználó korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az Adatkezelőnél írásban vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése, módosítása vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az Adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu) fordulhat.

14. Törvény

A 2011. évi CXII. törvény Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu).

Megrendelése során Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14 (tizennégy) napon belül indoklás nélkül elállhat, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatának elküldésével jelezheti. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget (vételár és szállítási költség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 (tizennégy) napon belül visszatéríteni. Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásukkal.
Fogyasztónak kizárólag természetes személyek minősülnek, és ők is csak akkor, ha a szakmájuk, önálló foglalkozásuk vagy üzleti tevékenységük körén kívül járnak el.
Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat, rendeleteket IDE KLIKKELVE tekintheti meg.
Általános jogi közlemény
A jelen adatvédelmi nyilatkozat (továbbiakban: nyilatkozat) tartalmazza a webáruházban megvásárolható termékekkel összefüggő megrendelések teljesítése, szolgáltatások nyújtása és a hírlevelek kiküldése keretében végzett, személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokat, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják a jelen Nyilatkozat feltételeit, amely folyamatosan elérhető a webáruház oldalán. A webáruház üzemeltetője fenntartja magának a jogot jelen közlemény bármikori megváltoztatására. Az üzemeltető magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Amennyiben látogatónknak olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük írja meg nekünk és kollégánk megválaszolja kérdését. Az üzemeltető elkötelezett a webáruház szolgáltatás minőségének a legmagasabb szinten tartása irányában, a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért azonban semmilyen felelősséget nem vállal.

Adatkezelési alapelvek
Az üzemeltető számára alapvető cél a látogatók személyes adatainak védelme, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Az üzemeltető, a látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az alábbiakban ismertetjük adatkezelési alapelveinket, bemutatjuk azokat az elvárásokat, melyeket az üzemeltető saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott és betart. Az üzemeltető adatvédelmi koncepciója a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal. A webáruházban adatkezelést az üzemeltető végez, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján. A megrendelés elküldésével a személyes adatok kiszállító cég irányába történő továbbításához a vásárló kifejezetten hozzájárul. A felhasználókról gyűjtött személyes adatokból készült statisztikákat harmadik fél részére kizárólag az adatközlő személyére vonatkozó információtól megfosztva továbbít. Az így továbbított adatból semmilyen eljárással nem reprodukálható az adatközlő valamely személyes adata. A webáruházban gyűjtött személyes adatokat más forrásból származó adatokkal az adatkezelő nem kapcsolja össze. Harmadik országba (külföldre) az üzemeltető felhasználói adatokat nem továbbít. A felhasználók adataiból az általános statisztikai módszerekkel készített kimutatásokat, elemzéseket az üzemeltető korlátlan ideig megőriz. Ezen adatokból nem lehet az érintettre vonatkozó következtetést levonni. A webáruház oldalán az üzemeltető különleges adatot (a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, az egészségi állapotra, a káros szenvedélyre, a szexuális életre vonatkozó adat, valamint a bűnügyi személyes adat) nem gyűjt felhasználóiról. A webáruház látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják. Tudomásul veszik, hogy a webáruházban a rendelés csak regisztráció után adható le. Amennyiben törvényi felhatalmazás alapján az üzemeltető köteles a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Ezt a szolgáltatás látogatója és igénybevevője (felhasználó) tudomásul veszi, ezzel kapcsolatban kifogást nem fog emelni. Az üzemeltető az egyes felhasználók adatmódosítási, adatkérési, adattörlési, adatkezelési tájékoztatási kérdéseit fogadja, és a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül válaszol. A webáruházban előfordulhatnak linkek más, külső oldalakra. Az üzemeltető nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. Jelen nyilatkozat csak az üzemeltető által működtetett webáruházra vonatkozik.

A honlap látogatók technikai jellegű adatainak rögzítése
A honlap látogatása során az áruházi rendszer rögzíti a felhasználók IP címét, melyből bizonyos esetekben következtetni lehet az érintett személyre, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott oldal címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen. Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. A naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval az üzemeltető nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.

Vásárló regisztráció
Amennyiben a felhasználó vásárolni szeretne a webáruházban, úgy az első vásárlás alkalmával meg kell adni a vásárláshoz szükséges adatokat is, így a vásárló számlázási és szállítási adatait, telefonszámát, e-mail címét, a kapcsolattartó nevét, valamint a későbbi belépéshez szükséges jelszavát. A regisztráció során a vásárló jelezheti hírlevél igényét is. A hírlevél igénylés a vásárló által bármikor törölhető. A regisztrációt e-mailben visszaigazolja a rendszer. A vásárló köteles az általa megadott jelszót bizalmasan kezelni. Amennyiben az azonosítás során a vásárló egyedi azonosítója és jelszava helyes megadását követően a vásárló adatai arra jogosulatlan harmadik személy birtokába kerültek, az ebből eredő károkért, illetve hátrányokért az Adatkezelő felelősséget nem vállal. A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra. A regisztrált adatokat az üzemeltető kérelemre törli a rendszerből. A törlési kérelem biztonsági okokból csak akkor lesz érvényes, ha a törlési kérelmet a felhasználó e-mailben megerősíti, így elkerülhető, hogy valaki más szándékosan vagy tévedésből mást töröljön a regisztrációs adatbázisból.

Hírlevél igénylés
Az áruházban a regisztráció mellett egyéb módon is igényelhető hírlevél. Amennyiben a látogató még nem regisztrált vásárló, akkor az oldalsó Hírlevél boxban megadhatja e-mail címét, nevét, esetlegesen lakcímét. A feliratkozás gombra klikkelve elfogadja, hogy az üzemeltető hírlevelet küldjön a részére. A hírlevél feliratkozás a felhasználó által bármikor törölhető.

Vélemény írása
Az egyes termékekkel kapcsolatos vélemények írásához, illetve egyéb fórumbejegyzés elküldéséhez nem mindig szükséges a regisztráció, ez esetben a vásárlónak csak a nevét és az e-mail címét kell megadnia. A név, az e-mail cím és a termékekkel kapcsolatos vélemény nyilvánosságra kerül, így csak abban az esetben írjon véleményt, amennyiben ezt elfogadja.

Kapcsolat, Jogorvoslat
Az üzemeltető adatait teljeskörűen megtalálja az "Információk" oldalon. Ha a vásárló úgy érzi, hogy az adatkezelő megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény szerint járhat el.
Adatkezelés

A vásárláshoz szükséges regisztráció önkéntes, tehát a webáruház látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják.

A megadott adatokat:
- kérésre azonnal,
- vásárlás esetén a megrendelés lezárása után kérésre azonnal,
- egyéb esetekben 1 év múlva töröljük.

Webáruház készítés