Előre utalás

Előre utalásos fizetés

választása esetén

kérjük, hogy

minden esetben várja meg

visszaigazoló e-mailünket,

mely tartalmazza

az utalandó összeget

és a bankszámla számot.

Köszönjük!

Köszönjük!

Vásárlóink írták:

- Bográcstartót rendeltem korábban, nagyon meg vagyok vele elégedve. Szépen kidolgozott, minőségi termék, nem túlárazva. Oldalukra rátalálva nyugodt szívvel rendeltem még egyéb praktikus termékeket kerti sütögetőm mellé. Köszönöm! B.-né I.Á.

- Ma megérkeztek a kaspó akasztók. Nagyon tetszik, pontosan ilyennek képzeltem! Az külön öröm számomra, hogy a korlátunknak is ugyanilyen a mintája! Minden jót kívánok! Üdvözlettel: K.É.

- Tegnap megérkeztek a tartók, fel is szereltük őket! Kiváló minőségű termékek! Köszönjük szépen! Üdvözlettel, B.P.

- Ma megérkeztek a virágtartók. Szuperek. Bár ezt eddig is tudtam, mert a barátnőmnél láttam és szerettem beléjük. Köszönöm a gyors ügyintézést és a rugalmasságot. Üdvözlettel: J.J.

- Megérkezett a balkonláda tartó, nagyon magas minőséget képvisel, kedvező áron! Köszönöm szépen!! Biztosan visszatérő vásárlójuk leszek. Sok sikert kívanok a továbbiakban is! Üdvözlettel: G.R.

- Ma kaptam meg a koszorútartót Önöktől. Ezúton is szeretném megköszönni a árut, minden képzeletemet felülmúlt. Nagyon tetszik, praktikus, igényes kivitelezés, korrekt szállítás. További munkájukhoz szeretnék sok sikert kívánni, ezzel a hozáállással nem lesz nehéz teljesíteniük. Üdvözlettel: T.-né Zs.Zs.

- Szombaton megkaptam a csomagokat. Minden elismerésem Önöké. Olyan termékeket állítanak elő, ami jó minőségű, igényes, egy életre szóló. Ebben a világban, amikor a tömegtermelés és fogyasztás a mérvadó, ilyen kiváló minőségű árut előállítani, nagyrabecsülésem. Ez volt az első igazi internetes rendelésem. Kellemesen csalódtam, mert szeretem látni, amit megveszek. A közelgő ünnepek alkalmából Boldog Karácsonyt és Sok sikert a következő évre. Üdvözlettel: B.E.

- Szeretném jelezni, hogy ma megérkezett a szobainas. Igazán nagyon szép, a lányom nagyon örült neki! Szeretném megköszönni a profi ügyintézést, a bámulatosan pontos tájékoztatásokat! Üdvözlettel: S.Zs.

- Megkaptam a megrendelt egyedi balkonláda tartókat! Nagyon szépek lettek, és méretileg is tökéletesek az ablakba! Ilyenre gondoltam! Köszönöm, hogy elkészítették részemre!! Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket!! Tisztelettel: V-né V.M.

- Tegnap megérkezett a 2 db virágtartó. Szuper munka, nagyon tetszik. Köszönettel: L.E.

- Tegnap átvettem az Önöktől rendelt virágtartót. Ügyintézésük és a kiszállítás is kifogástalan volt, csakúgy, mint a termék minősége. Mindent köszönök! További munkájukhoz sok sikert kívánok! Üdvözlettel: T.B.

- Köszönöm a virágtartót. Nagyon szép lett. Ha a jövőben hasonló termékekre lenne szükségem, Önöket fogom keresni. Üdvözlettel: B.D.

- A virág- és újságtartó tricikli szerencsésen megérkezett, nagyon, nagyon tetszik, csodaszép. Formás, elegáns és egyedi darab. Kérem, fogadják szívből jövő dicséretemet! További jó egészséget és sok megrendelést kívánok Önöknek! Üdvözlettel: M.H.

- A mai napon az általam megrendelt termék épségben, szerencsésen megérkezett, amit nagyon szépen köszönök! A csigás állvány a fotón is nagyon szép, de így "élőben" még sokkal szebb, nagyon tetszik, igényes, szépen van kidolgozva. A csomagolás is rendkívül gondos volt, nem beszélve a gyors kiszállításról. Örülök, hogy rátaláltam az Önök cégére és csakis dicsérni fogom Önöket! Úgy gondolom, hogy fogok még a honlapjukról vásárolni, hiszen teljes mértékben meg vagyok elégedve Önökkel. További jó munkát, sok sikert és sok megrendelést kívánok Önöknek! Még egyszer nagyon szépen köszönöm! Üdvözlettel: M. H.

- Tegnap rendben megkaptam az egyedi gyártású ékszertartót. Nagyon tetszik és ezúton is még egyszer szeretném köszönetemet kifejezni érte mindenkinek. Önök egy remek csapat, aki igyekszik a vevőik külön kéréseit is figyelembe venni s ha lehet teljesíteni. Ez igazán kivételes manapság! Sok sikert és jó egészséget kívánok Önnek és munkatársainak! Üdvözlettel: B.M.

- Ezúton szeretném megköszönni a kovácsoltvas állványt, és küldöm a képet, milyen jól néz ki a madárkalitkával, amire szántam. További szép munkákat kívánok! P.I.-né E.

- Nagyon tetszik a termék és nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal valamint az ügyfélkezelésükkel! Üdvözlettel: B.M.

- Megérkezett a megrendelt koszorútartó. Szép munka! Tetszik. További jó munkát, sok rendelést kívánok! Üdvözlettel: K.-né R.É.

- A mai napon megkaptam az Önök által feladott csomagot. Minden termék nagyon szép. Nagyon szépen köszönöm a segítségüket és a gyors kiszállítást. Üdvözlettel: T.né Sz. Sz.

- Üdvözlöm! Pénteken már reggel megérkezett az áru, amit rendeltem! Pontosan azt kaptam, amit kinéztem, illetve vártam. Köszönöm szépen! Csak dicsérni tudom az Önök cégét, illetve terméküket, pontos, megbízható és GYÖNYÖRŰ! Köszönettel: G. Gy.-né

- Tegnap megkaptam a csomagot. Szeretném megköszönni a virágtartót, nagyon szuper lett. Jó ez az állítható megoldás. Sok helyen kerestem ilyen ablakba való tartót, örülök, hogy rátaláltam az Önök honlapjára. A csomagolás is nagyon gondos volt. További sok sikert munkájukhoz! Üdvözlet Vásárhelyre, a nagynéném is ott lakik. :) Köszönettel és üdvözlettel: (G.I.)

- Örömmel tájékoztatom, hogy a megrendelt virágtartó "egészségben" megérkezett. Pontosan olyan, mint amilyennek gondoltam a kép alapján, már be is állítottam a helyére és kapott két szép lakót is. Köszönettel és üdvözlettel: B. A.

- Köszönöm szépen!!!! A csomagot megkaptam. Nagyon szép a virágtartó! (K.I.)

- Már meg is érkeztek a csodálatos balkonláda tartók (2 db) Gyömrőre. Kifogástalan állapotban és minőségben, korrekt csomagolásban és számlával ellátva. Köszönetünket fejezzük ki Önöknek! Szeretettel és bizalommal ajánljuk munkájukat ismerőseinknek. Mindig örömmel, és szívesen fogunk vásárolni. Jó ilyen gyors, pontos, megbízható partnertől magyar terméket vásárolni. Munkájukat köszönjük! (T. T. és családja Gyömrőről)

- A kért virágláda tartókat megkaptam. Köszönöm a gyors és korrekt kiszolgálást, a termékekkel nagyon meg vagyok elégedve. Munkájukhoz jó egészséget és sok-sok új rendelést kívánok! (M.I-né)

- A két csomag hiánytalanul és sérülésmentesen megérkezett. Köszönjük szépen ezeket a profi módon elkészített és ár/érték arányban jó üzleti érzékkel árusított termékeket! Az Önök kifogástalan, pontos, precíz munkája, a cégük rugalmas, példás üzleti tevékenysége, minden magyar vállalkozás számára példamutató lehet! Öszintén kívánok Önöknek hosszú távon tartós üzleti sikereket! (K.L.)

- Szerdán épségben megérkezett a csomag. Nagyon szépek a virágtartók... Köszönettel: K.T.

- Megérkezett és nagyon tetszik, úgy mint az újságtartó! Nagyon köszönöm! :-) Hamarosan virágtartót is fogok rendelni! :-) Köszönettel: Ny. Zs.

- Köszönettel vettem levelét. Az újságtartó megérkezett és nagyon jól néz ki. (Ny.Zs.)

- Ezúton szeretném megköszönni a segítőkészségüket nagyon köszönöm. Ma megkaptam a fatartót,nagyon szép lett és tökéletes a mérete is... Köszönöm, hogy egyedileg legyártották a kedvemért. Ezúton szeretnék Kellemes ünnepeket kívánni önnek és családjának! (P. N.)

- Nagyon köszönöm a gyors reagálást és a remek minőségű terméket! Remélem, még vásárolunk Önöknél! Üdvözlettel: K.T.

- A csomag megérkezett. Nagyon szépek a szobainasok. (S.Zs.)

- Megérkezett a csomag, nagyon köszönöm a gyors ügyintézést, nagyon tetszenek a virágtartók. (Sz.Á.)

- Tegnap átvettem a nagyon szép állványt. A nappali gyönyörű dísze lett. (Z.E.)

- A virágtartót már meg is kaptuk. Maximálisan meg vagyunk vele elégedve. Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a korrekt, gyors ügyintézést. (B.A.)

- Megkaptuk a virágtartót. Nagyon szép, pont ilyennek gondoltam. Köszönjük szépen a gyors és korrekt kiszolgálást. (V.E.)

- Szeretném megköszönni a virágtartókat, nagyon szépek lettek. (Sz. A.)

- Már volt szerencsém a munkájukhoz és nagyon elégedett voltam vele, ezért szeretnék most ajánlatot kérni egyedi virágtartókra. (S. L.)

- A mai napon átvettem a csomagot!!! Szebb, jobb, mint amire számítottam, KÖSZÖNÖM!!!!!!!! Ciki bevallani?, hogy még a csomagolóanyagként használt virágmintás papír is elnyerte a tetszésemet. (P.M.)

- Kellemesen csalódtam, mindig félek interneten rendelni, de most szebbet kaptam, mint vártam! Köszönöm, további jó munkát, szép napot! (M.B.)
- Köszönöm a gyorsaságot és a precizitást! (Sz.A.)
- Tegnap megérkezett rendben a csomag, minden termék nagyon tetszik. Gratulálok a profizmusukhoz. További sok sikert kívánok munkájukhoz, visszatérő vásárlójuk leszek és másoknak is ajánlani fogom önöket. (Dr.T.L.)
- A termék megérkezett rendben, nagyon szép, köszönöm! (Sz.F.)
- Rendeltem egy virágtartót, amivel nagyon elégedett vagyok, szebb, mint a képen! (K.N.)
- Ajánlani fogom Önöket másoknak is! (K.R.)
- Ma vettük át a csomagokat. Sikerült meglepniük, mert az elképzelten is túltesz, gyönyörűek a termékek! Nagyon-nagyon köszönöm, hogy minden kívánságomat beleöntötték ezekbe a bútorokba. Kecsesek, de mégsem giccsesek. Boldog karácsonyt és munkás, gazdag új évet kívánunk Önöknek! (K.G.)

- Az Önöktől vásárolt fali fogast és kulcstartót nagyon szeretjük, szép díszei az előszobánknak! (B-né C.M.)
- Rendes csomagolásban, tökéletes virágtartó érkezett, időben. Köszönöm! (Á.)
- Ma megérkezett a virágtartó, köszönöm a korrekt és gyors intézkedést! (Sz-né)
- Gyönyörű! Ez az én karácsonyi ajándékom magamnak. (M.E.)
- A vártnál is jobban tetszik a virágtartó (precíz, igényes munka), nagyon meg vagyunk elégedve vele, valamint a gyorsaságuk is szimpatikus. Vállalkozásukhoz további sikert és egészséget kívánunk! (P-né P.T. és P.M.)
- A termékeket tegnap megkaptam, mindegyik nagyon tetszik, köszönöm! (B-T.K.)
- Minden nagyon szép. A csomagolás is szuperbiztos volt. További jó munkát kívánok! (K.K.)
- Csodálatosak a termékek! (M.K.)
- Nagyon szuper a virágtartó! Köszönöm! (K.I-né)
- A termékekkel nagyon elégedett vagyok. Gyors és kitűnő munkát végeztek! (B.V.)
- Megérkezett az újságtartó. Nagyon jó! (Sz.)
- A termékek nagyon szépek, éppen ilyet vártunk. A csomagolás és a szállítás is nagyon gondos volt. (P.J.)
- Szépen kidolgozott, minőségi árut kaptam. Nagy örömet okozott vele. Csak ajánlani tudom másoknak is. (Sz.E.)
- Gyors és költségtakarékos megrendelés kezelés és teljesítés. Munkájuk tovább folytatásához sok erőt és üzleti sikereket kívánunk! (F.L. és E.E.)

Termékajánló

Információk

10% kedvezményt adunk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén

a webáruházban megvásárolható termékekre!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Köszönjük, hogy benézett hozzánk!

Jöjjön máskor is!

 


Cégnév: Hód-Profil Fémipari Kft.
Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Fecske u. 5. (SZÉKHELY. - EZEN A CÍMEN NINCS ÜZLET!)
Személyes átvétel itt: CSAK MUNKANAPOKON 8-15 ÓRÁIG, ELŐRE EGYEZTETVE!: 6800 Hódmezővásárhely, Fecske u. 5.
Telefon: +36-20/395-3437
E-mail: info [kukac] hodprofil.hu
Weboldal: http://www.hodprofil.hu
Áruház neve: Díszes vasak
Adószám: 13388427-2-06
Cégjegyzék szám: 06-09-009581
Kapcsolattartó neve: Galyas Róbert
Kapcsolattartó telefonszáma: +36-20/ 395-3437
Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] hodprofil.hu
Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu

.....................................................................................

VISSZAIGAZOLÁS

Minden rendelésről e-mailben visszaigazolást küldünk:

a rendelelés elküldését követően

Ön egy automatikus e-mailt kap

a rendelés beérkezéséről.

Ezután a küldemény feladásakor értesítjük

a szállítás várható idejéről.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Az egyes termékek súlyát azok adatlapján tüntetjük fel.

A szállítás költsége függ

a termék súlyától, illetve a szállítás módjától.

A rendszer a szállítási költséget automatikusan számítja

és a rendelési folyamat végén kijelzi.

A szállítási költségeket

az Információk oldalon található táblázatokban láthatja.

........

CSAK MAGYARORSZÁGI CÍMRE POSTÁZUNK!

......................................................

 


Szállítási módok
» Csomagfeladás HÁZHOZ kézbesítve
Küldeményeit a Magyar Posta ZRt. csomagszállító szolgáltatásával juttatjuk el otthonába vagy akár munkahelyére. Postafiók címre nem kézbesítünk! A Magyar Posta ZRt. a csomag feladása után 2 munkanapon belül, 8-16 óra között szállít az Ön által megadott címre. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön vagy meghatalmazottja napközben is elérhető. Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a Magyar Posta ZRt. munkatársa felvehesse Önnel a kapcsolatot. Küldeményei állapotát ellenőrizheti webáruházunkban, bejelentkezés után, a "Profil" menüpont alatt.
Termékek össztömegeSzállítási költség
0 kg1 kg1 400 Ft
1 kg2 kg1 500 Ft
2 kg3 kg1 550 Ft
3 kg4 kg1 600 Ft
4 kg5 kg1 750 Ft
5 kg10 kg2 050 Ft
10 kg15 kg2 300 Ft
15 kg20 kg2 600 Ft
20 kg25 kg2 900 Ft
25 kg30 kg3 450 Ft
30 kg35 kg4 600 Ft
35 kg40 kg6 000 Ft
40 kg50 kg7 600 Ft
50 kg 10 000 Ft
» Csomagfeladás POSTÁN MARADÓ-ra kérve
Ezzel a szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba kérheti a csomag kiszállítását. Fiókot megrendeléskor tud választani. Egy küldemény tömege maximum 30 kg lehet.
Termékek össztömegeSzállítási költség
0 kg1 kg1 200 Ft
1 kg2 kg1 300 Ft
2 kg3 kg1 400 Ft
3 kg4 kg1 500 Ft
4 kg5 kg1 600 Ft
5 kg10 kg1 800 Ft
10 kg15 kg1 900 Ft
15 kg20 kg2 000 Ft
20 kg25 kg2 500 Ft
25 kg30 kg2 700 Ft
postapont
» Személyes átvétel telephelyünkön
Lehetőség van személyes átvételre is telephelyünkön, előzetes telefonos időpont egyeztetés alapján. Személyes átvétel kizárólag csak MUNKANAPOKON 7 - 15 ÓRÁIG lehetséges. Ebben az esetben nem számolunk fel szállítási költséget.
Szállítási költségIngyenes!

Fizetési módok
» Utánvéttel
A megrendelt termékek házhoz szállítását kérheti.
Fizetési módként választhatja az utánvétes fizetést.
Ebben az esetben a megrendelt termékek árát és a szállítási költséget utólag, a csomag átvételekor készpénzben a Magyar Posta ZRt. munkatársának fizeti ki.
» Előreutalással
A megrendelt termékek házhoz szállítását kérheti.
Fizetési módként választhatja az előreutalást.
Ha ezt a módot választja, akkor a megrendelést igazoló e-mail után küldünk még egy e-mailt, általában a megrendeléstől számított 1-2 órán belül munkaidőben, ami tartalmazza a megrendelés adatait, a fizetendő összeget, a bankszámla számot.
A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget előre kell átutalnia a Hód-Profil Kft.,
OTP Bank NyRt.-nél vezetett
11735067-29900208 számú bankszámlájára.
A közleményben kérjük tüntesse fel nevét, illetve a megrendelés számát.
Amennyiben megérkezett az összeg számlánkra, a küldemény postázásra kerül.
» Készpénzzel telephelyünkön.
Személyes átvétel esetén nem számolunk fel szállítási költséget.
A számla kiegyenlítése készpénzben, a termék(ek) átvételekor történik.

.....................................................................................

FONTOS!

Kérjük, csak abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket,

ha a csomag átvételekor ki tudja fizetni a díját a kézbesítőnek.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén

a visszaszállítás díját a Megrendelőre terheljük,

újraküldeni kizárólag a küldemény ellenértékének

előre történő kifizetése esetén tudjuk.

.......................................................

Kérjük, hogy a csomagot és a terméket

minden esetben a kézbesítő előtt vizsgálja meg,

és csak abban az esetben vegye át,

illetve írja alá az átvételi elismervényt,

ha azon nem tapasztal sérülést.

Sérült csomagok átvétele után

sem minőségi, sem mennyiségi reklamációt

nem áll módunkban elfogadni.

Ezért kérjük, az ilyen csomagokat ne vegyék át,

illetve vetessenek fel jegyzőkönyvet a kézbesítővel

az esetleges sérülésekről, problémákról!


Sávos Kedvezmény
» Kedvezmény az aktuális rendelése végösszege alapján
Megrendelés végösszegeKedvezmény
0 Ft24 999 Ft-
25 000 Ft 10%

E-mail küldése az áruház tulajdonosnak
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet

A csomagkiszállítás gördülékenyebbé tételének érdekében

a Kapcsolattartó telefonszámát

a postai címiraton minden esetben feltüntetjük.

Amennyiben telefonszámának feltüntetéséhez nem járul hozzá,

kérjük a "Megrendelés adatainak ellenzőrzése" oldalon

a Megjegyzés rovatban ezt tüntesse fel!

Megértését köszönjük!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A weboldalon található valamennyi termék és kép a mi munkánk eredménye,

ezért felhasználásuk kizárólag a Hód-Profil Kft. írásos engedélyével lehetséges!

Webáruház készítés